Groep 4 en 5


 

Welkom in groep 4 en 5


In groep 4-5 werken en leren 25 kinderen samen met een fulltime leerkracht: meester Luuk. Met z’n allen is er altijd veel te doen in onze groep.

Met de nodige aandacht voor lezen, rekenen, spelling, schrijven en taal hebben we dagelijks en wekelijks een afwisselend programma voor de kinderen. Gym, tekenen en handvaardigheid zorgen voor de ontspanning tijdens onze dagelijkse activiteiten.
Ook de computer speelt een grote rol in onze lessen.

De instructies worden ondersteund met prachtige tools op het touchscreen en tijdens de zelfstandige verwerking kunnen de kinderen het geleerde verder oefenen op de computer. Uiteraard werken we ook in schriftjes en uit boeken, maar we merken dat de computer een goede variatie en aanvulling is op onze lessen.

In groep 5 komen veel nieuwe onderwerpen aan bod zoals: tafels, deelsommen, spellingsregels, aardrijkskunde, topografie, natuur, geschiedenis en begrijpend lezen.

Tussen de lessen door is er ook aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Naast methodische lessen besteden we hier ook veel aandacht aan. In groep 4 worden immers vaak de èchte vriendschappen gesloten.

Tot ziens in groep 4-5,
Meester Luuk.

Boerderij Educatie Lees meer »
Slangen Lees meer »
 

Voor leerlingen

Nieuwsbrieven


Fotogalerie