Match

Gastouderopvang Match is een professionele, kleinschalige vorm van kinderopvang, die de thuissituatie van de gastkinderen zoveel mogelijk benadert.

De kinderen worden opgevangen in het huis van de gastouder of ouder.

De meeste ouders kiezen bewust voor deze vorm van opvang, omdat hun kind in een huiselijke situatie wordt opgevangen. Bovendien is deze vorm van opvang flexibel, de opvangtijden worden in overleg met de gastouder bepaald en er is een vaste verzorgster voor je kind. Opvoedingswensen kunnen afgestemd worden en er zijn vaak andere kinderen om mee te spelen.

Gastouders verzorgen opvang bij hen of bij de ouders thuis, voor maximaal zes kinderen tegelijkertijd.

Behalve de persoonlijke zorg is de flexibiliteit van gastouderopvang een groot voordeel. Vaak kan de opvang worden aangepast aan wisselende werktijden. Van gastouderopvang kunt u desgewenst ook ´s avonds en in het weekend gebruikmaken. U kunt de opvangtijden en dagen, eventueel per maand of zelfs per week, in overleg met de gastouder samenstellen.

Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen van deze vorm van kinderopvang gebruikmaken.
Match Gastouderbureau heeft o.a. gastouders in Kerkdriel, 's-Hertogenbosch, Hedel, Hurwenen, Zaltbommel, Rossum, Empel, Brakel, Waardenburg, Neerijnen, Vlijmen, Drunen, Maasbommel, Wamel, Boven-Leeuwen, Den Bosch en Sprang-Capelle die opvang in hun eigen huis bieden.

Match Gastouderbureau
Olga Vissers
Poel 11
5334 JX Velddriel
info@matchgastouderbureau.com
www.matchgastouderbureau.com

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT